Veilig ETP

Stichting Veilig ETP Midden Drenthe

Reactie stichting Veilig ETP op artikel RTV Drenthe “Noblesse in Wijster ontkent intimideren van omwonenden”

23 december 2014 – Reactie stichting Veilig ETP op nieuwsbericht RTV Drenthe “Noblesse ontkent intimideren omwonenden”

Zoals verwacht : Noblesse ontkent alles, Ontkent intimidatie, ontkent stankoverlast, ontkent altijd dat zij er bij betrokken zijn. Met andere woorden: alle omwonenden zijn leugenaars !

Dit is typisch Noblesse. Niet de ervaring van omwonenden serieus nemen (of je intimiderend overkomt kan alleen de ontvanger bepalen), maar deze gelijk ontkennen. Geldt ook voor stankklachten. Nee mevrouw u ruikt iets anders. Dat weet u niet, maar wij van Noblesse wel. Meer dan 700 klachten van tientallen mensen en dan nog ontkennen. Wij stinken niet! Ja, en al die omwonenden zijn zeker gek.

Daarnaast is Dhr. Witsenboer blijkbaar niet op de hoogte van wat er allemaal bij het bedrijf speelt. Noblesse stelt bijvoorbeeld dat men niet in bedrijf was wanneer er klachten zijn ingediend, terwijl later blijkt van wel…
Wij nemen het Noblesse Proteins bijzonder kwalijk dat zij met naam en toenaam een omwonende voor leugenaar uitmaakt. Wij staan volledig achter haar en door anderen gedane uitspraken van omwonenden gisteravond tijdens de bijeenkomst met gemeente Midden Drenthe. Hoe ziet Noblesse Proteins dan nu nog kans om een gesprek met de stichting Veilig ETP aan te gaan ? Het wordt hoog tijd dat Noblesse eens erkent dat er stankproblemen zijn, daarvoor haar excuses aan biedt en vervolgens serieus  zoekt naar een oplossing in plaats van telkens mooi weer te spelen.
Wij gaan hierover geen discussies aan. De feiten spreken voor zich. Een bedrijf dat op valse voorwendselen onze leefomgeving binnendringt, Noblesse beloofd al twee jaar niet meer te stinken, heeft nog steeds geen oplossing  gevonden voor de overlast die ze veroorzaakt. Toont geen enkel berouw. In plaats daarvan maakt ze omwonenden voor leugenaars uit, stuurt haar advocaat op mensen af. Zo’n bedrijf  is het niet waard om veel woorden aan vuil te maken.

admin • december 23, 2014


Previous Post

Next Post

Geef een reactie

Your email address will not be published / Required fields are marked *